- “İsrail’le AKP düşman falan değildir. Bölgede bir Kürt devleti kurmak İsrail’in rüyasıdır.”- “Türkiye’nin düşmanlarını Allah kahretsin, Türkiye’nin askerine kuşun sıkanları Allah kahretsin. Barzani, Türk askerlerine kurşun sıkanlara destek veriyor. Destek verenleri de Allah kahretsin.”
- “Terör örgütünün üst kadrosuna operasyon yapmazsanız, çözüm olmaz.”
- “Irak bölünüyorsa eğer, burada ABD’nin vebali olduğu kadar bugünkü AKP yönetiminin de vebali var. Irak’ın bölünmesi demek, Suriye’nin bölünmesi demektir. Suriye’nin bölünmesi demek, Türkiye’nin bölünmesi anlamına gelir.”
- “AKP Hükümeti de samimi değil, Oslo’da görüştüğü teröristler de samimi değil. Oslo görüşmeleri, PKK’yı terör örgütü listesinden çıkarır.”
- “Genelkurmay Başkanına tavsiyem var; gazetecileri bulamıyorsa PKK’nın üst düzey görevlileriyle ceviz ağacının altında görüşen gazetecilere sorsun.”