Facebook hesap bağlantınızı yeniden yapmanız gerekmektedir. Hesabınızı yeniden bağlamak için buraya tıklayınız.
Not: Hesabınızı bağladıktan sonra bu uyarı bir daha gözükmeyecektir.Tamam
Soru, Konu, Kişi ve Yazılarda aramak için yazmaya başla
Şaman
İnşaat Mühendisi131737 puan
Fikriye
Ev Hanımı26 puan
Müslüm Manaz, ablacigim tesekkürler. Bende ayni seyi savunuyorum. Bu soruyu ben sordum. ama bence de dürüst olmak her insan icin bir mecburiyettir. Ve ben her zaman dürüstlük kisinin kendinden baslamasindan yanayim. böylece herkes ayni davranisi sergiledigi zaman insanlari kandirarak onlara her türlü zarar verilmemis olur. ve bundan kiside kendine düsen dürüslük payini almis olur.
Belgi Saygı, Sayın Müslüm Manaz sanırım @Fikriye hanım meziyet olduğunu ifade etmiş, meziyeti olmayanların mecburiyeti vardır gibi bir anlam çıkartamadım ben.
Evin
Uluslararası İlişkiler Uzmanı1959 puan
MESUT YALGIN
Bilgisayar Mühendisi294 puan
Evin, Zorunluluk mu? Değil bence dürüstlük bir seçenektir.Zorunluluk olsaydı bir bağlayıcılığı olurdu ve herkes olmak durumunda kalırdı.
İlgili Sorular
İnsan İlişkileri
Sosyal hesaplarınla üye olFacebook · Twitter · Linkedin
Üyeler Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olur.
İstatistikler
Konu Başlıkları
Düzeltme kaydedildi :) Lütfen sayfayı güncelleyin.
Düzeltme gerçekleştirilemedi!
Toplam 0 düzeltme bulundu. 0 ms.
Şikayet etmek istediğinizden emin misiniz?
Evet, RaporlaHayır, Vazgeçtim