Bilmek istediğin her şeye ulaş

Work & Travel'a katılmanın şartları nedir?

  • 18-20 yaş arasında olmak,
  • Lisans veya yüksek lisans öğrencisi olmak,
  • Günlük konuşabilecek seviyede(orta) İngilizce bilmek,
  • ABD için vize konusunda ABD hükümetinin “iyi not ortalaması” beklentisini de karşılamak,
  • Mezun olacak öğrencilerin ise yüksek lisansa devam etme niyetlerini ALES belgesi götürerek göstermek,
  • Açık öğretimden tek katılabilen bölüm İngilizce öğretmenliğidir,
  • İkinci öğretimler için bir fark yoktur, prosedür aynıdır,
  • Yurt dışında okuyan Türk öğrenciler için de aynı koşullar geçerlidir.
  • Paylaş
Sonraki Soru
HESAP OLUŞTUR

İstatistikler

303 Görüntülenme2 Takipçi1 Yanıt

Konu Başlıkları